HRT LBAC -plate carrier

TILAUSTUOTE (toimitusaika 2-6 viikkoa)

  • Chassis System "one-size-fits-all"
  • Jäykkä tegris-cummerbund jakaa painon tasaisesti ympäri kehoa
  • HRT:n oma vetoketjujärjestelmä erilaisten selkäpaneelien nopeaan kiinnittämiseen
  • ROC -pikairroitussolki olkaimissa. Mahdollisuus pitää molemmissa, vain toisessa olkaimessa tai irroittaa kokonaan.
  • 500 Denier Cordura. Tuplaompeleet rasituskohdissa takaavat kestävyyden.
  • Ultrakevyt ja mukava päällä, jokapäiväiseen käyttöön. Chassis -järjestelmä sekä jäykistetyt cummerit mahdollistavat raskaidenkin varustekokoonpanojen kantamisen mukavasti.
  • Chassis -järjestelmä ja sisäänommellut pehmikkeet etupaneelissa tarjoavat mahdollisimman hyvän ilmankierron kehon ja liivin välillä. Mahdollisuus käyttää lisätarvikkeina saatavia "ponttooneja", joilla liivin saa entisestään paremmin irti kehosta ilmankierron parantamiseksi.

Valitse variaatio:

Alkaen 519,90 €

HRT LBAC "Load Bearing Adaptive Carrier" on moneen rooliin istuva ja tehtävästä toiseen helposti muuntautuva raskaammankin kuorman kantamiseen optimoitu suojalevyjen kannatin. HRT:n kehittämä edistynyt CHASSIS-alusta luo mukavuudelle ennennäkemättömät edellytykset, mitä tulee suojalevyjen ja varusteiden kantamiseen plate carrierissa. Ultrakevyt ja jäykkä cummerbund, mutta alustan (chassis) ansiosta hengitystä ja liikkumista myötäilevä rakenne mahdollistavat mukavuuden sekä sen, että kuorma jakautuu plate carrierissa tasaisesti ja näin pistemäistä kuormitusta ei pääse helposti syntymään. Murtovälineiden, ryhmävarusteiden tai lisäammustarvikkeiden kantaminen on näin totuttua miellyttävämpää. 

HRT kehitti LBACin alusta alkaen kokemuksen ja käyttäjäpalautteiden avulla. Yksi liivikoko sopii käytännössä kaikille käyttäjille. 

LBAC on valmistettu DuPont Teflon -päällystetystä 500 Denierin cordurasta ja siinä on sisäänrakennettu Duraflex Buckle -pikasolkijärjestelmä liivin nopeaa riisumista ja pukemista ajatellen, esim. evakuointi- tai ensiaputilanteita varten. Tämäkin järjestelmä on täysin käyttäjän mieleisekseen muutettavissa.

Liivissä on HRT:n oma vetoketjukiinnikkeinen selkäpaneelijärjestelmä. Saatavilla olevien paneeleiden ansiosta liivi on nopeasti ja helposti muunnettavissa tehtävän ja käyttäjän määritelmien mukaan.

LINKKI TUOTEVIDEOON YOUTUBESSA

Tuote on tilaustuote eikä sitä toistaiseksi tilata varastotuotteeksi. Voit tilata liivin verkkokauppamme kautta. Kirjaa tilaukseesi haluamasi väri ja muut toiveet. Mikäli sinulla on kysyttävää, laita sähköpostia info@aboatac.fi