Käyttöehdot

Tilatessasi tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön ja käyttöehtomme. 

YLEISTÄ:

Noudatamme toiminnassamme kuluttajansuojalakia ja muuta verkossa käytävää kauppaa sääntelevää lainsäädäntöä. Palautusten, tuotevirheiden tai muissa vastaavissa tapauksissa otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse info@aboatac.fi. Lupaamme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai mikäli mahdollista, puhelimitse, viipymättä asian hoitamiseksi.

PALAUTUKSET:

Palautettavan tuotteen on oltava myyntikuntoinen ja palautuksesta on oltava yhteydessä kohtuullisessa ajassa tavaran vastaanottamisesta. Lakisääteisesti palautus on tehtävä tai siitä on ilmoitettava 14 vuorokauden kuluessa, mutta tapauskohtaisesti voimme hyväksyä palautukset myös tämän jälkeen, koska joskus asiat vain voivat lipsahtaa mielestä tai lykkääntyä. Sellaista elämä on. 

TUOTEVIRHE:

Tuotevirheestä on kyse, kun tuote ei vastaa tuotekuvausta tai siinä on ilmeinen vika. Tuotevirhetapauksissa korvaamme tyypillisimmin tuotteen uudella vastaavalla. Jossain tapauksissa asiakas saattaa kuitenkin haluta purkaa kaupan, johon hänellä on myös oikeus. 

TOIMITUS:

Verkkokauppamme tuotteet toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla. Lähetämme tuotteet 4 vrk sisällä tilauksesta/maksusta. Mieluusti lupaisimme nopeamman lähetyksen, mutta päivätyöt vievät välillä miestä, jolloin sivutoimisen verkkokaupan pyörittämiseen jää vähemmän aikaa. Kiitos ymmärryksestä, pyritään pitämään hyvä pöhinä päällä ja puhaltamaan yhteen hiileen! 

MAKSU

Verkkokaupassamme on käytössä ne maksutavat, jotka siellä ovat käytössä. Mikäli et löydä sopivaa, olethan yhteydessä sähköpostitse info@aboatac.fi, niin katsotaan mitä asialle voidaan tehdä!