Yksilön taidot -työpaja. PISTOOLI 1 

08.10.2022

8.10.2022 Ilmoittautuminen suljettu

Luodaan perusta dynaamisen aseenkäsittelyn ja ammunnan harjoittelulle pistoolilla.


8.10.2022 Ilmoittautuminen suljettu

"Työpaja: opetuksessa työpaja tarkoittaa lyhyttä intensiivikurssia, seminaaria tai tapaamisia, joissa painopiste on vuorovaikutuksella ja tiedonvaihdolla."

Yksilön taidot - Pistooli 1

Pistooli 1 -kurssilla rakennetaan perusta toiminnalliselle pistooliammunnan harjoittelulle vuosiksi eteenpäin. Pistoolilla ampuessa mikään muu harjoittelun osa-alue ei korostu vuodesta toiseen siten kuin ammunnan perusteet. Perusteet perusteet perusteet. Kurssilla harjoitellaan pistooliammunnan perusteet laadukkaasta ampumaotteesta laukaisuun sekä kokonaisvaltaisesti turvalliseen ja tehokkaaseen aseenkäsittelyyn. Kurssin painopisteen ollessa pistoolilla ampumisen perusteissa, sopii kurssi hyvin vasta-alkajille, mutta myös kokeneemmille ampujille, jotka haluavat syventää ymmärrystään ja kenties löytää uusia näkökulmia jo tuttuihin aiheisiin.

Kurssin sisältöä:

-4 turvallisen ammunnan perussääntöä - kertaus

-Kurssin turvallisuusohjeet ja harjoitteisiin liittyvät komennot (lataa ase, tyhjennä ase ja tyhjän aseen tarkastaminen)

-ampumaote ja valmiusotteet

-kotelon käyttö ja varusteiden sijoittelu

-tähtäinkuvan ottaminen ja laukauksen ampuminen

-häiriönpoisto ja lippaanvaihto

-suojan tai rakenteiden käyttö ammunnassa

...

Kurssin sisällön vaativuutta ja painopistettä voidaan muovata kurssilaisten toiveiden ja taitotason mukaisesti ja sisältökokonaisuutta käydään läpi siinä laajuudessa kuin turvallisesti ja ajankäytöllisesti on mahdollista. Tarkoitus ei ole hosuen kahlata läpi kaikkea oppimisen edellytyksistä tinkien. Kurssilla harjoitteet suoritetaan kylmäharjoitteluna sekä kovapanosammuntana.


Kurssille mukaan tarvitset:

-Itselataavan (TT3) pistoolin

-Kotelon pistoolille ( EI IWB -koteloita tälle kurssille )

-3 pistoolin lipasta

-300 patruunaa (arvioitu kulutus n. 200 ptr osallistujaa kohden)

-Henkilökohtaiset suojavälineet (kuulo- ja näkösuojaus)

-Vapaavalintainen sää- ja muut olosuhteet huomioiva varustus sekä vaatetus, jonka kanssa ei tarvitse hienostella. Suositellaan varustusta, joka tukee harjoittelua (esim. TST-varustus, kisavarustus tms).

-Vakuutus, joka kattaa ammunnan harjoittelun (esim. SAL -lisenssi)

-Juotavaa ja eväät.


Kurssin hinta 110 € / osallistuja. Ilmoittautumisen jälkeen saat muutaman päivän sisällä laskun kurssista. Voit vaihtoehtoisesti maksaa osallistumisesi verkkokauppamme välityksellä, jolloin saat 10 € alennusta!

Varaa paikkasi ajoissa! Kurssille otetaan 12 osallistujaa.

HUOM!

Suorittamalla Pistooli 1 -kurssin olet oikeutettu osallistumaan Pistooli 2 -kurssille. Pistooli 2 -kurssille osallistumisen edellytyksenä on Pistooli 1 (tai vastaavan tasoisen muun kurssin) suorittaminen, muu osoitus riittävästä taitotasosta (esim. kauemmin jatkunut harrastus) tai aseen kantaminen työtehtävissä.

VOIT ILMOITTAUTUA KURSSILLE ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA!


Ilmoittautuminen suljettu!