Yksilön taidot -työpaja. KARBIINI  2

13.11.2022

TULOSSA. AJANKOHTA JA PAIKKA VAHVISTETAAN MYÖHEMMIN

Kerrataan opittua ja sovelletaan opittuja tekniikoita haastavampiin harjoitteisiin.


TULOSSA. AJANKOHTA JA PAIKKA VAHVISTETAAN MYÖHEMMIN

"Työpaja: opetuksessa työpaja tarkoittaa lyhyttä intensiivikurssia, seminaaria tai tapaamisia, joissa painopiste on vuorovaikutuksella ja tiedonvaihdolla."

Yksilön taidot - Karbiini 2 -kurssi sopii henkilölle, jolla kyky käsitellä asetta ja ampua dynaamisessa ympäristössä ovat sellaisella tasolla, että on mahdollista siirtyä kertauksen kautta soveltaviin harjoitteisiin mm. useiden maalien ja liikkeen sekä entistä haastavampien ampuma-asentojen avulla.

Kurssilla koulutettavat tekniikat ovat maailmalla, kuten Suomessakin, toimiviksi todettuja ja sovellettavissa erilaisissa toimintaympäristöissä. Kurssi sopii tämän vuoksi niin toiminnallisten kilpa-ammuntalajien (IPSC, SRA) harrastajille, reserviläisille kuin työssään asetta kantavillekin.

Kurssilla ei kouluteta viranomaistaktiikkaa.


Kurssin sisältöä:

-4 turvallisen ammunnan perussääntöä - kertaus

-Kurssin turvallisuusohjeet ja harjoitteisiin liittyvät komennot (lataa ase, tyhjennä ase ja tyhjän aseen tarkastaminen)

-Karbiini 1 -kurssisisällön kertaus

-Soveltavat ampuma-asennot ja ballistiikka

-Useampi maali ja perättäisten laukausten ampuminen

-Liikkeestä ampuminen

-Kaiken opitun yhdistäminen soveltavilla harjoitteilla

...

Kurssin sisällön vaativuutta ja painopistettä voidaan muovata kurssilaisten toiveiden ja taitotason mukaisesti ja sisältökokonaisuutta käydään läpi siinä laajuudessa kuin turvallisesti ja ajankäytöllisesti on mahdollista. Tarkoitus ei ole hosuen kahlata läpi kaikkea oppimisen edellytyksistä tinkien. Kurssilla harjoitteet suoritetaan kylmäharjoitteluna sekä kovapanosammuntana.


Kurssille mukaan tarvitset:

-Itselataavan (TT3) kiväärin

-Asehihnan

-3 kiväärin lipasta (voit osallistua myös 10 ptr lippailla)

-400 patruunaa (arvioitu kulutus n. 200-300 ptr osallistujaa kohden)

-Henkilökohtaiset suojavälineet (kuulo- ja näkösuojaus)

-Vapaavalintainen sää- ja muut olosuhteet huomioiva varustus sekä vaatetus, jonka kanssa ei tarvitse hienostella. Suositellaan varustusta, joka tukee harjoittelua (esim. TST-varustus, kisavarustus tms).

-Vakuutus, joka kattaa ammunnan harjoittelun (esim. SAL -lisenssi)

-Juotavaa ja eväät.


Kurssin hinta 110 € / osallistuja

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa. Varaa paikka sinulle ja kaverillesi ajoissa! Vaihtoehtoisesti voit buukata koko kurssin omalle porukallesi, jolloin on mahdollista neuvotella pakettihinta.

HUOM!

Karbiini 2 -kurssille osallistumisen edellytyksenä on Karbiini 1 (tai vastaavan tasoisen muun kurssin) suorittaminen, muu osoitus riittävästä taitotasosta tai aseen kantaminen työtehtävissä.

VOIT ILMOITTAUTUA KURSSILLE ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA!

Ilmoittautumisen jälkeen saat muutaman päivän sisällä laskun kurssista.